Iedere vrijwilliger heeft zo zijn/haar eigen redenen om vrijwilligerswerk te willen doen. Wat uw doel ook is, bij SAM en de partners van SAM vindt u de juiste vrijwilligersbaan en de juiste ondersteuning!

Bij de partners van SAM zijn al jaar en dag een groot aantal vrijwilligers actief. En iedereen is welkom om mee te doen. De vrijwilligers zijn actief op diverse terreinen. Hierbij enkele voorbeelden en de contactgegevens van de medewerkers  bij wie u terecht kunt als u interesse heeft om als vrijwilliger aan de slag te gaan.

Vrijwilligerswerk doen bij …?  

 • – SAM: Gastvrouw en gastheer en begeleider bij de activiteiten, ondersteuning bij dagactiviteiten op de Dagverzorging, vriendschappelijk huisbezoek & maatjesproject, respijtzorg-vrijwilliger, klussen in en rond huis en tuin (Graag Gedaan), verzorgen van PR.
  Neem contact op met Lidewij van Roon, telefoon 0172-614500 of via dit contactformulier.
 • – SSCW De Zon: Fotograaf, tuinman, licht & geluidstechniek, voorbereiding en organisatie van diverse evenementen en bandavonden.
  Neem contact op met Dennis Baars, telefoonnummer 0172-615233 of via dennis@dezonbodegraven.nl
 • – Welzijnsstichting Kerverland: organiseren van activiteiten, gastheer en gastvrouw en begeleider bij de activiteiten, maaltijdbezorger.
  Neem contact op met Gijs Kok, via dit contactformulier.
 • – SBAB (buurtsportcoach): vrijwilliger bij de organisatie van de Avond4daagse en tijdens evenementen zoals de 100 van Boreft, begeleiders van wandelgroepjes, ondersteunen bij vakantieactiviteiten.
  Neem contact op met Sabine Lina, telefoon 06-52331036 of via sabine@sbab.nl
 • – Zorgpartners Midden Holland: boodschappendienst, fietsvrijwilliger, Gastvrouw en gastheer en begeleider bij de activiteiten, meehelpen bij de Open Tafel.
  Neem contact op met Marlies Schlingmann, telefoonnummer 0182 – 39 12 26 of via dit contactformulier

 

Wilt u graag vrijwilligerswerk doen, maar weet u nog niet goed waar uw talenten kunnen worden ingezet? Dan kunt u contact opnemen met SAM Vrijwilligerscentrale.