logo-paletwelzijn_178

Palet Welzijn biedt een kleurrijk palet aan activiteiten, diensten en ondersteuning om op eigen kracht mee te doen in de samenleving. U staat hierbij niet alleen, maar in een netwerk van buren, familie of vrienden. Palet Welzijn biedt daarbij de juiste ondersteuning op maat. Wij zijn in de wijken aanwezig om ondersteuning te bieden om de belastbaarheid van mantelzorgers in balans te houden en het isolement onder kwetsbare burgers te voorkomen.

Palet Welzijn werkt nauw samen met vitale ouderen, vrijwilligers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door de participatie van deze bijzondere mensen, maken zij deel uit van de maatschappij en doen zij er toe. Palet Welzijn heeft veel samenwerkingsverbanden met andere maatschappelijke organisaties en gemeenten.

Wilt u meer informatie over Palet Welzijn en in welke gemeenten zij actief is? Dan kunt u contact met opnemen op 0800-935 945 6 (gratis) of een e-mail sturen naar info@paletwelzijn.nl

 

 

Mantelzorgcentraal is het digitale expertise centrum van Midden-Holland.mzc-logo

Het is opgericht door Palet Welzijn speciaal voor mantelzorgers en hun familie en vrienden.

Bij mantelzorgcentraal kan je terecht voor de laatste actuele informatie, advies en met vragen op het gebied van persoonlijke begeleiding, emotionele steun, het (tijdelijk) overnemen van regeltaken of respijtzorg.

In iedere gemeente wordt de ondersteuning voor mantelzorgers anders geregeld, daarom werken wij nauw samen met de lokale uitvoerders zoals Palet Welzijn, SAM, Sociaal Team Gouda en ZoSamen.

Mantelzorgcentraal geeft 4 x per jaar het nieuwsblad voor mantelzorgers uit. In dit nieuwsblad vindt u o.a. ervaringsverhalen, (lokale) informatie en activiteiten voor mantelzorgers in de regio.

Als u deze wilt ontvangen, dan kunt u zich via de website bij uw gemeente inschrijven als mantelzorger.

Wilt u via de mail op de hoogte blijven van alle actuele informatie rondom mantelzorg? Dan kunt u zich abonneren op de website onder het kopje ACTUEEL

Voor meer informatie of contactgegevens kijk op www.mantelzorgcentraal.nl