kom_mee_etenDe naam van Stichting Kom-mee-Eten geeft precies aan wat het doel is.
Een uitnodiging aan iedereen die niet meer voor zichzelf kan of wil koken en tussen de middag van een lekkere warme maaltijd wil genieten, samen met anderen. Het eten wordt met veel liefde, zorg en passie door vrijwilligers gekookt en geserveerd. Door de gezelligheid en de saamhorigheid wordt eenzaamheid verdrongen.

In mei 2015 is een experiment gestart in het Dienstencentrum Rijngaarde bij de open tafel. Deze pilot was zo geslaagd dat in augustus 2015 Stichting Kom-mee-Eten is opgericht. In het Dienstencentrum Rijngaarde serveren wij van maandag tot en met vrijdag tussen de middag (van 12:00 – 13:00 uur) een verse warme maaltijd. Een 3-gangen menu kost € 6,50. Huiselijkheid en gezelligheid met een grote interactie tussen de gasten en de vrijwilligers die helpen met koken en serveren. Kom-mee-Eten is een Stichting zonder winstoogmerk, gericht op Bodegraven-Reeuwijk en omgeving. De Stichting is aangemerkt als ANBI.

Sponsoren en donateurs zijn van harte welkom om dit initiatief blijvend tot een succes te maken, zodat wij ook op langere termijn tegen lage kosten de verse, zelfgekookte warme maaltijd kunnen aanbieden.
Uw donaties, hoe klein ook, zijn van harte welkom. De stichting biedt kleinschalige hulp in de vorm van iets extra’s aan iedereen binnen Bodegraven-Reeuwijk die dat nodig heeft.

Een ‘Kom-mee-opstekertje!’.
Bijvoorbeeld ouderen of anderen die vereenzamen en met een bloemetje of wat lekkers er weer bij horen, een extra ondersteuning met een voedselpakket, een kleine attentie voor chronisch zieke kinderen of hun ouders en zo meer. Kent u iemand in uw omgeving, die een Kom-mee-Opstekertje verdient of heeft u zelf een steuntje in de rug nodig, stuurt u ons a.u.b. een e-mail.

Voor informatie over de stichting, vrijwilligerswerk of opstekertjes, kunt u contact opnemen met Asha Bruinsma-Soedhoe (06-53102893) of een e-mail sturen naar info@kom-mee-eten.nl

Gasten die zouden willen mee eten kunnen zich uiterlijk 2 dagen van te voren van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 12:00 opgeven via de balie van SAM in Rijngaarde of bellen met telefoonnummer 0172-614500.

Algemene gegevens van de Stichting

Stichting Kom-mee-Eten
www.kom-mee-eten.nl
Email: info@kom-mee-eten.nl

IBAN rekeningnummer: NL04 RBRB 0919 6256 30 t.n.v. Stichting Kom-mee-Eten
Kvk nummer : 64030148

Postadres:
Stichting Kom-mee-Eten
Vossestaart 16
2411 ML Bodegraven