Pak een stoel

Pak een stoel

Pak een stoel

En schuif aan! 

Heeft u ook wel eens een vraag waarvan u niet goed weet bij wie die vraag thuis hoort en laat u het daarom dan maar om de vraag te stellen. Wilt u geïnformeerd worden over bepaalde onderwerpen. Maakt u zich zorgen om iemand in uw omgeving. Ziet u dingen in het dorp die u graag zou willen veranderen. Of zoekt u gelijkgestemden om een plan of idee mee uit te werken.

Vaak betreft het geen grote issues of soms juist wel en loopt u er al wat langer mee rond. Of u heeft gewoon een grandioos idee, maar mist wat informatie en/of mensen om het tot realisatie te brengen.

Allemaal redenen om eens aan te schuiven tijdens Pak een stoel bij u in het dorp in het Huis van Alles. Op onderstaande tijden kunt u hier medewerkers treffen van de Gemeente Bodegraven-Reeuwijk, het Sociaal team en welzijnsorganisatie SAM. Zij hebben misschien niet direct een helemaal passend antwoord, maar wel een luisterend oor en denken graag met u mee. Zij kunnen u de beste route wijzen, in contact brengen met de juiste dienst en/of mensen, uw vraag of signaal verder helpen en met u meedenken hoe ideeën voor elkaar kunnen komen.

Ook de boa’s en wijkagent zullen met enige regelmaat in het Huis van Alles te vinden zijn, maar niet op vaste tijden.

Pak een stoel is een informeel inloop moment waarvoor geen afspraak nodig is. Iedereen is welkom. De medewerkers van SAM, Sociaal team en Gemeente hebben een stoel voor u klaar staan en zijn  vanaf 26 maart iedere week te vinden in het Huis van Alles om kennis te maken, een kopje koffie te doen en bij te praten.

Waarder              maandag     16.00 – 17.00 uur

Driebruggen      donderdag  15.30 – 16.30 uur

Nieuwerbrug     woensdag   10.00 – 11.00 uur

Bodegraven       donderdag  14.00 – 15.30 uur

Reeuwijk-Dorp dinsdag        10.00 – 11.00 uur

Reeuwijk-Brug  dinsdag        14.00 – 15.30 uur