Opening Huis van Alles Driebruggen

Opening Huis van Alles Driebruggen

Driebruggen – Na afwachten, verbouwen en inrichten is het Huis van Alles Driebruggen aan het Laageind 1 er klaar voor. Op zaterdag 9 september opent zij officieel haar deuren. U bent om 11.00 uur van harte welkom om de locatie te komen bewonderen.

Het Huis van Alles Driebruggen is medio maart 2016 gestart met de eerste activiteiten op de locatie ByAnja aan de Esdoornstaart 2c. Het was toen al duidelijk dat dit een dependance zou worden van een locatie elders. Het heeft even geduurd voordat de nieuwe locatie aan het Laageind 1 verbouwt kon gaan worden, maar het resultaat is er niet minder op. Met de inzet van diverse vrijwilligers uit het dorp Driebruggen is het een heel gezellig Huis van Alles geworden. Er vinden al diverse inloopactiviteiten plaats, op het gebied van creativiteit, sport en bewegen. En vanuit de bewoners zijn er diverse ideeën geopperd voor nieuwe activiteiten zoals samen koken en bridge. Het Huis van Alles is de huiskamer van het dorp, inwoners met een leuk idee worden hier ondersteund in de opstart van de activiteit. In het Huis staan laagdrempeligheid en ontmoeting altijd centraal, en iedereen kan meedoen.

Met “heel 3bruggen bakt “wordt op zaterdag 9 september de nieuwe locatie aan het Laageind 1 feestelijk geopend.  We bewonderen én proeven van de heerlijkheden van “heel 3bruggen bakt”. Ook zal wethouder Laura Leijdendekkers  om 11.00 uur de openingshandeling verrichten. U kunt daarna kennisnemen met de activiteiten die reeds georganiseerd worden. Ook zijn we benieuwd naar uw ideeën, zodat we met uw idee aan de slag kunnen en er met nieuwe activiteiten gestart kan gaan worden.  

Kadotip: Een theelepeltje of gebaksvorkje uit eigen keukenla. Dit als symbolische start van het “onze eigen huiskamer “ gevoel, want het Huis van Alles is van en voor iedereen. En we zien u graag op de koffie komen.