Feest voor jonge mantelzorgers in het ADO stadion!

Feest voor jonge mantelzorgers in het ADO stadion!

Op zaterdag 17 juni organiseert PATCHworkZ in samenwerking met 2BeCool een leuke middag voor jonge mantelzorgers en hun gezin.

Wanneer? Zaterdag 17 juni van 13.00 uur tot 17.30 uur

Waar? Kyocera Stadion in Den Haag

Wat? Een middag met kunst maken, want dat is wat we doen. Een gezamenlijk kunstwerk op het veld, met alle gezinnen samen. Met je eigen gezin aan een kunstwerk werken dat je daarna mee naar huis neemt. Activiteiten in het stadion. En aan het eind een spannende quiz waarbij mooie prijzen te winnen zijn.

Wie? Alle kinderen die een zieke ouder, broer of zus hebben, samen met het hele gezin.

Vervoer Vanuit Gouda, Bodegraven, Waddinxveen en Zoetermeer vertrekt een bus die jou en je gezin GRATIS naar het Kyocera stadion brengt en ook weer terugbrengt. Bij het Kyocera stadion is ook voldoende gratis parkeergelegenheid als je liever met eigen vervoer komt.

Zin in? Meld je aan! Stuur een e-mail naar info@2becool.nl met daarin de namen en leeftijden van de mensen die willen komen, je volledige adres, telefoonnummer en e-mailadres en eventuele bijzonderheden. Geef ook aan of je met onze bus mee gaat of met eigen vervoer. Wij zorgen er dan voor dat je wordt aangemeld.
2becool is een onderdeel van Mantelzorgcentraal

KOM JIJ OOK?!?